Dé Nova Learning

Anne-Aimée Blacquière

(Klinisch) psycholoog, coach

Mijn achtergrond ligt in psychologie en coaching. Mijn coachwerkwijze is dat ik kijk naar het geheel kijk van de belemmeringen rondom de coachvraag van de coachee. Alles staat immers met elkaar in verbinding. Tot de kern komen van het probleem of waar de coachee vastloopt, (door)voelen van zijn emoties en ontdekken waar zijn kwaliteiten liggen staan centraal. Met als uiteindelijk doel dat de coachee weer regie ervaart over zijn eigen leven, gezondheid en geluk.  

Mijn manier van werken is open, positief en er wordt veel waarde gehecht aan een veilige en betrouwbare relatie gedurende de coaching.  

Tijdens de coaching maak ik gebruik van verschillende evidence-based behandelmethodes zoals ACT, imaginatie, ademhalingstechnieken, rescripting en mindfulness.