Dé Nova Learning

Claire Huggers

Lead Assessment

Na het afronden van master Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Erasmus Universiteit ben ik bij Dé Nova als Assessment & Learning Consultant begonnen. Daarvoor heb ik hier ook mijn stage gedaan.  

Ik houd me bezig met het voorbereiden en uitvoeren van assessmenttrajecten, waarbij ik de kandidaat met zorg en aandacht persoonlijk begeleid en praktische rapportages schrijf voor kandidaat en opdrachtgever. Ik ontwikkel realistische rollenspelen voor verschillende functies op basis van praktijkgerichte casuïstiek.

Daarnaast houd ik me bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van verschillende (online) leermodules voor verschillende doelgroepen en organisaties.  De modules die ik ontwikkel zijn zeer divers; bijv. wetgeving, coaching/begeleiding en online leren. Ik heb er plezier in om te werken met een ontwikkelgroep, ben goed in open vragen stellen en kritisch op de planning en voortgang van afspraken. Ik maak graag gebruik van de talenten van collega’s en klanten en zet mij ervoor in, dat leren voor iedereen leuk is. 

De afwisseling in mijn werkzaamheden past goed bij mij en maakt mijn werk bij Dé Nova ontzettend boeiend!

Wil jij kennismaken of eens sparren over een assessment- of leervraagstuk? Neem contact met mij op voor een leren = leuk gesprek!