Dé Nova Learning

Jolijne van Proooijen

Empowerment-, vitaliteits-, loopbaan en teamcoach

Als coach kan ik jou ondersteunen bij vraagstukken over persoonlijke en professionele ontwikkeling met thema’s als: competentieontwikkeling, empowerment, vitaliteit en veerkracht, compassie & zelfzorg, stressmanagement, loopbaan, samenwerken & teambuilding, werkgeluk en zingeving.  

Ik ben ervan overtuigd dat elk individu over unieke sterke punten en capaciteiten beschikt. Mijn rol is om jou in staat te stellen die sterke punten te herkennen en te benutten, terwijl ik je ook door obstakels heen begeleidt die jouw vooruitgang kunnen belemmeren. Ik ben er om je te ondersteunen bij het stellen van zinvolle doelen, het ontwikkelen van effectieve strategieën en het implementeren van duurzame gewoonten die tot blijvende verandering zullen leiden.  

Hoe ik dit doe? In de coachgesprekken die ik met je voer, gaan we samen op reis van zelfontdekking aan de hand van diepgaande gesprekken en soms ook oefeningen en vragenlijsten. Van mij mag je een veilige, warme, oordeelvrije houding verwachten, waardoor je vrijelijk je ambities, uitdagingen en verlangens kunt verkennen. In de gesprekken zet ik je aan tot denken, reflecteren, maar ook voelen. Want juist de verbinding tussen hoofd, hart en lijf is vaak verstoord. Hiertoe zet ik een combinatie aan kennis, ervaring en coachmethodieken in, zoals: inzichten uit de positieve psychologie, gedragswetenschappen, systemisch werk, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), positieve gezondheid, lichaamsgerichte coachoefeningen en mindfulness. 

Dit ben ik: 
Vriendelijk – sensitief – humor – doortastend – creatief – liefdevolle confrontatie – intelligent