Dé Nova Learning

Maaike Vliegen

Assessment & Learning Consultant

Naast het afronden van mijn masteropleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik gestart als Assessment & Learning consultant bij Dé Nova.

Vanuit mijn masterspecialisatie in ‘Consultancy and Organisational Development’ ben ik gedreven om medewerkers en organisaties te ondersteunen in het doorvoeren van ontwikkelplannen en het vergroten van werkgeluk en -prestatie.

Mijn ervaring rondom organisatieontwikkeling zet ik in om vanuit een mensgerichte houding individuen en teams te stimuleren en ondersteunen in hun persoonlijke en organisatorische groei. Ik doe dit doormiddel van mijn professionele gesprekshouding en motiverende aanpak, evenals een luisterend oor te bieden.

Ik ben gemotiveerd om veranderingen bij zowel individuen, teams als organisaties door te voeren om zo een verbeterde werkomgeving te creëren en te behouden.

Wil jij graag doorpraten over het stimuleren van individuen, teams en organisaties in hun ontwikkelplannen met aandacht voor werkgeluk en -prestatie? Neem dan contact met mij op voor een leuk gesprek en een kop koffie!