Dé Nova Learning

Mirte Bergman

Assessment & Learning Consultant

Na het afronden van mijn bachelor Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs aan de Universiteit Utrecht, ben ik als Assessment & Learning Consultant begonnen bij Dé Nova.

Tijdens mijn werkervaring als leerkracht in het basisonderwijs heb ik niet alleen lesgegeven aan verschillende jaarlagen, maar ook advies gegeven aan schoolmanagement op het gebied van leren en de inzet van adaptieve lesmethodes & (les)materiaal ontworpen en geïmplementeerd. Deze kennis en ervaring neem ik mee in mijn huidige rol als onderwijskundig ontwerper en ontwikkelaar.

Momenteel volg ik ook de Master Educational Science and Technology aan de University of Twente, waarmee ik een verdiepingsslag wil aanbrengen in mijn onderwijs-technologische kennis en vaardigheden.

Ik ben iemand met een erg creatieve geest en ben oplossingsgericht. Ik zet graag mijn creativiteit in bij het ontwerpen van (online) leerinterventies en werkvormen. Heb je een informatieve flyer nodig over blended leren? Instructievideo’s? Of een interactieve e-learning module? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Wil jij eens sparren over een (online) onderwijskundig ontwerp- of ontwikkelvraagstuk? Neem dan contact met mij op voor een creatief en inspirerend gesprek!