Dé Nova Learning

Tom Kloeck

Assessment & Learning Consultant

Tijdens het afronden van de Bachelor Onderwijswetenschappen aan de Universiteit van Utrecht, ben ik bij Dé Nova begonnen als Assessment & Learning Consultant. In de periode dat ik actief ben bij Dé Nova ben ik onder andere bezig geweest met het ontwikkelen van verschillende leerlijnen (met fysiek en online leermaterialen) en het inrichten van een LeerManagementSysteem. Inmiddels ben ik afgestudeerd onderwijskundige en focus ik me op onderwijskundige vraagstukken, ook op het snijvlak van organisatieverandering en -verbetering.

Tijdens mijn studie heb ik mijzelf middels de minor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen gespecialiseerd in de structuur van organisaties en de (persoonlijke/professionele) groei & ontwikkelingen die hierbinnen plaatsvinden. Deze kennis zet ik graag in bij onderwijskundige verandervraagstukken.

Mensen kennen mij als een daadkrachtig persoon die het maximale uit elke opdracht wil halen. Ik zet mijn brede sociale vaardigheden en onderwijskundige kennis graag in om groei te stimuleren bij een persoon of bij te dragen aan de verbetering van een opleiding of organisatie. Daarnaast hanteer ik een analytische, probleemoplossende manier van werken en bekijk ik een uitdaging graag vanuit verschillende perspectieven.

Eens kennismaken of doorpraten over een ontwikkel- of organisatievraagstuk? Neem dan contact met mij op!