Dé Nova Learning

Iris van Heesch

Loopbaanadviseur, Trainer

Mijn naam is Iris van Heesch en mijn kernwaarden zijn: puur, passie, liefde, ondernemend en vrijheid. De mooiste dingen ontstaan door je gevoel je volgen, is mijn motto.

Als trainer, docent, NOLOC register loopbaanprofessional en learning consultant, help ik met de groei van mens en organisatie. We gaan altijd aan de slag vanuit onderling vertrouwen, een blik op de toekomst en een gezonde dosis bevlogenheid. Met als doel zakelijke en persoonlijke dromen te realiseren, voortgang en positieve resultaten te boeken. Altijd vanuit de basis. Mijn achtergrond is een afgeronde studie Communicatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit en een afgeronde HBO studie Bedrijfskunde. Ik ben veelal werkzaam binnen het onderwijs en bedrijfsleven. Hier faciliteer ik masterclasses Storytelling, geef ik trainingen over de kracht van je uitstraling en leid ik organisaties op om een Businesspartner rol te pakken. Het trainen van soft skills vormt hierbij een belangrijk onderdeel.

Voor klussen en projecten die mij op het lijf zijn geschreven, kun je me altijd benaderen. Dit is in de richting van spreker, presenteren, dagvoorzitter en ontwikkelen/opleiden.
Gebieden waar ik ervaring mee heb zijn: commercieel/sales, techniek, IT, accountants, boekhouders, opleiders/onderwijs. Thema’s waar ik bekend mee ben zijn persoonlijke ontwikkeling, presenteren, marketing, ontwikkeling, loopbaan en HR.

Mijn manier van werken is altijd professioneel, persoonlijk en met aandacht.