Dé Nova Learning

Veerkracht Versterken

Vitaliteit

Werk-privé balans

Zingeving

Persoonlijk Leiderschap

Proactief leren

Met ons aanbod ‘Veerkrachtig zijn en blijven’ ondersteunen we mensen bij het behouden en versterken van hun veerkracht. Veerkracht verwijst naar het vermogen van een persoon om zich aan te passen en te herstellen van uitdagingen en tegenslagen in het leven. Ons doel is om mensen te helpen beter om te gaan met tegenslagen en stressvolle situaties, waardoor ze meer veerkracht ontwikkelen en beter in staat zijn duurzaam inzetbaar te blijven en hun doelen te bereiken.  

Bij onze veerkracht begeleiding wordt er gekeken naar de kwaliteit van leven binnen de verschillende levensgebieden van de medewerker, de balans werk-privé, het vermogen om (fysiek en mentaal) gezond en productief te blijven op korte en langere termijn, het versterken van de kwaliteiten en het aanleren van nieuwe vaardigheden om veerkracht te versterken. Ons aanbod ‘Veerkrachtig zijn en blijven’ kan worden ingezet als onderdeel van een breder duurzaam inzetbaarheidsbeleid, bijdragen aan het behoud van medewerkers en het verminderen van verzuim en uitval.

Het aanbod bestaat uit een wetenschappelijk gefundeerde vragenlijst, verdiepend coachgesprek en opstellen van een Plan van Aanpak  

Praktische Informatie

Locatie

Het begeleidingsgesprek vindt plaats op ons kantoor.

Het kan ook online of meer dan 3 gesprekken op de eigen locatie plaatsvinden.

Tarieven

Vanaf € 695,- ex. btw. per medewerker

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Havva Jongen, Directeur Dé Nova.

Tel: +31 6-24851295

E-mail: havva@denovalearning.nl  

Ook kun je onze flyer Veerkracht downloaden! 

Wil je de Veerkracht flyer ontvangen?