Dé Nova Learning

Loopbaan Coaching

Talenten ontdekken en versterken

Persoonlijke missie en drijfveren

Werkplezier en zingeving in passend werk

Profileren en netwerken

Keuzes durven maken

In dit coachtraject ga je aan de slag met jouw loopbaanontwikkeling en in het bepalen van de koers van je loopbaan. Je krijgt inzichten en praktische tools om je ambities in je huidige- of nieuwe baan te kunnen realiseren.  

Wil je je focussen op loopbaanontwikkeling binnen je huidige functie? Dan gaan we aan de slag met ‘jobcrafting’. We gaan op zoek naar aspecten uit je huidige functie die veranderbaar zijn, om ze beter te laten aansluiten bij je talenten.  

Wil je een nieuwe uitdaging vinden, maar heb je nog weinig richting? Naast je talenten in beeld brengen, richten we ons op het concreet maken van je persoonlijke missie. We brengen in beeld wat jouw kwaliteit van leven bepaalt. Daarnaast is er aandacht voor authentiek profileren en zakelijk netwerken in relatie tot passende opleidingen en -banen in de arbeidsmarkt.  

Tijdens onze loopbaancoaching leer je weer richting en betekenis te geven aan je werk en loopbaan en te werken vanuit je talenten, drijfveren en persoonlijke missie.  

Een traject bestaat in de regel uit een intakegesprek, inzet van vragenlijsten / tests en 8 coach sessies met een tussentijdse- en eindevaluatie. De duur van het gehele coachtraject beslaat 5 tot 6 maanden.  

Praktische Informatie

Locatie

De coaching vindt plaats op ons kantoor, online of in de natuur (wandelcoaching). Hierover maak je afspraken met je coach. 

De coaching vindt doorgaans plaats tijdens kantooruren, maar er zijn in overleg ook mogelijkheden in de avond.  

Tarieven

Zakelijk: €125,- p/u
Particulier: €100,- p/u

Inzet relevante vragenlijsten/ tests met rapportage is fixed price €150,-

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Havva Jongen, Directeur Dé Nova.

Tel: +31 6-24851295

E-mail: havva@denovalearning.nl