Dé Nova Learning

Learning

“Learning als reis naar nieuwe inzichten, kansen en groei”

Bij Dé Nova ontwerpen en ontwikkelen de ervaren assessment & learning consultants leeroplossingen voor de onderwijs- en bedrijvensector om diepgaand leren te bereiken. De investering in leeroplossingen vertaalt zich in een hogere betrokkenheid, meer inspiratie & innovatie en verbeterde werkprestaties van medewerkers. Door te blijven leren en ontwikkelen, kan uw organisatie de uitdagingen van de 21e eeuw aan, en blijven medewerkers gelukkig, gemotiveerd en duurzaam inzetbaar.

De juiste leeroplossing wordt aangeboden door vooraf eerst goed het starniveau en de ontwikkeldoelen van de medewerkers, maar ook de organisatie, in beeld te brengen. Tussentijds wordt de leerprogressie gemonitord en na afloop van het leertraject wordt de verankering in het dagelijkse werk gewaarborgd middels assessment en learning interventies. Zo kan diepgaand leren in de organisatie plaatsvinden.

Dé Nova biedt de volgende learning opportunities aan:

1

Onderwijskundig 
ontwerp & advies

Dé Nova biedt ondersteuning bij het oplossen van opleidings- en leervraagstukken middels advisering, ontwerp & ontwikkeling en implementatie & borging van het geleerde. Met onze deskundigheid ontwerpen & ontwikkelen we zowel fysieke leerinventies, als blended en online leertrajecten. Samen gaan we op zoek naar dié leeroplossing, die past bij jouw behoefte!

2

Online leren

Dé Nova biedt de mogelijkheid om de kennis van medewerkers naar het gewenste niveau te krijgen en op peil te houden middels online leerinterventies. Om de gewenste online leerinterventies te kunnen inrichten en aanbieden, maken we gebruik van interactieve e-learning, gamification apps en Leer Management Systemen. Zo maken we leren leuk!

3

Trainingsaanbod Dé Nova

Als leerspecialist ontwikkelt Dé Nova ook haar eigen trainingen en workshops, gericht op thema’s binnen onze eigen expertisegebieden ‘Learning & Development (L&D), Psychologie en Human Resources (HR)’. Train als individu je vaardigheden of samen met het gehele team. Een leven lang leren met Dé Nova!

4

Kwaliteitszorg onderwijs

Dé Nova biedt deskundige onderwijskundige begeleiding en advisering in kwaliteitszorg van onderwijs. Of het nu gaat om een bekostigde of niet-bekostigde opleiding, Dé Nova kan putten uit haar ruime ervaring met verschillende beoordelingskaders. Wij nemen taken in het accreditatie- en certificeringstraject uit handen, om jou te ontzorgen!

5

Detachering

De Assessment & Learning consultants van Dé Nova ondersteunen organisaties ook op detacherings- en projectbasis. Wij helpen je graag aan een passende kracht, die de gevraagde kennis en ervaring in huis heeft met betrekking tot de vraag. Zo heb je een vakspecialist in huis die gericht met het vraagstuk aan de slag gaat!