Dé Nova Learning

Coaching

“Coaching als veilige haven waar alles er mag zijn“

Dé Nova is gespecialiseerd in persoonlijke & professionele ontwikkeling van mensen gericht op empowerment, vitaliteit, loopbaan- of teamontwikkeling met als doel duurzame inzetbaarheid en werkplezier. Wij zien coaching als een doelgericht, maar ook organisch proces tussen de coach en de coachee. Als coachee word je op intuïtieve en interactieve wijze aangezet tot het aanboren van je eigen potentieel en het versterken van je veerkracht. Tijdens het coachtraject oefen je met nieuw gedrag, dat je leert te verankeren in je (werkende) leven. Een coachtraject kan ook diepgang bieden als vervolg op een eerder assessment bij Dé Nova. De ontwikkelpunten entips uit je assessment worden dan verder aangezet in het coachtraject.  

Dé Nova biedt de volgende coachtrajecten aan:

1

Empowerment coaching

In dit coachtraject richten we ons op de rode draad in jouw leven om meer zelfinzicht te krijgen. Samen bepalen we welke helpende overtuigingen jij op dit moment nodig hebt om een ontwikkeling te kunnen doormaken in je levens- en loopbaan. Je leert meer compassie te hebben voor jezelf, te handelen vanuit zelfliefde en jouw interne saboteur gedag te zeggen. 

2

Vitaliteitscoaching

In dit coachtraject richten we ons op jouw energie & gezondheid om vitaal te kunnen leven en te werken. We kijken daarbij niet alleen naar je fysieke gezondheid en levensstijl, maar ook naar je mentale gezondheid. Samen gaan we aan de slag om structurele verandering in je (gewoonte)gedrag te realiseren, door te focussen op de ontwikkeling van executieve functies.

3

Loopbaan coaching

In dit coachtraject richten we ons op jouw loopbaanontwikkeling en gaan we aan de slag met het bepalen van de koers van je loopbaan. Je krijgt inzichten en praktische tools om je ambities in je huidige- of nieuwe baan te kunnen realiseren. Tijdens onze loopbaancoaching leer je weer richting en betekenis te geven aan je werk en loopbaan en te werken vanuit je talenten, drijfveren en persoonlijke missie.

4

Team coaching

In dit coachtraject richten we ons op het verkrijgen van meerinzicht in jezelf en je collega’s,om de onderlingeverbondenheid en samenwerkingte versterken. In onze teamcoaching wordt gewerkt aan het versterken van degezamenlijke visie en professionele identiteit.Door het creëren van openheid en veiligheid bieden we een basis voor formatiefhandelen en een feedback cultuur. Alles gericht op een TOPteam! 

Wil je graag aan één of meerdere specifieke competenties werken? Dan maken wij op maat een traject competentiegerichte coaching voor de coachee. Hierin wordt de coachee gestimuleerd om te experimenteren met nieuw gedrag middels casuïstiek uit de eigen werkpraktijk, waar samen met de coach constant op gereflecteerd wordt.  

Daarnaast bieden wij ook coaching aan voor hoger kader management en bestuurders. Dit executive coach traject is specifiek gericht op strategisch / bestuurlijk / leidinggevend niveau. 

Geïnteresseerd in één van bovenstaande maattrajecten?