Dé Nova Learning

Mijlpalen

Klanten

Een greep uit Dé Nova’s klanten.

Opleiding en training

Overheid

Zakelijk

Opleiding en training

Overheid

Zakelijk

Overig

Partners

Dé Nova heeft al met veel andere mooie bedrijven mogen samenwerken.

Referenties

Ability Assessment

“Claire heb ik mogen ervaren als een buitengewoon plezierige, empathische en kundige professional. Ze komt bijzonder prettig & relaxed over en heeft een grote kwaliteit & talent om je op je gemak te stellen wanneer de opstart minder vlot verloopt dan verwacht en in mijn geval examenvrees weer even de kop op steekt. Ook tijdens het assessment houdt ze de vinger aan de pols en loodst je vrijwel moeiteloos door het gehele proces heen. Ze deelt ook mee in de vreugde wanneer het assessment succesvol wordt afgesloten. Een absolute 10+ voor Claire.”

Jurgen | Kandidaat ability-assessment jobcoach | Gemeente Rotterdam

Selectie Assessment

“Dé Nova biedt prachtige pakketten aan om zowel je intelligentie- en persoonlijkheid te evalueren m.b.v. op maat gemaakte assessments. Die worden uiteraard weer tegenover een competentieprofiel aangehouden met een bijgevoegde en zeer nuttige 1 op 1 interview. De bevindingen worden netjes in kaart gebracht en middels een rapport gepresenteerd. Goede begeleiding met prachtige inzichten waaruit concrete verbeterpunten naar voren gehaald kunnen worden om aan te werken!”

Zaheb | Kandidaat selectie-assessment vestigingsmanager | Pro Industry Haarlem

Ontwikkel Assessment

“Dé Nova neemt de tijd om goed met je in gesprek te gaan. Ze gaan zeer vakkundig te werk en bekijken jou als persoon objectief. Zonder een oordeel te vellen benoemen zij kwaliteiten en worden concrete ontwikkelpunten aangedragen. Ik ben daarom erg tevreden over de wijze waarop Dé Nova het assessment met mij heeft doorlopen. Ik heb mijzelf goed kunnen laten zien en door de manier van vraagstelling hebben zij een duidelijk rapport kunnen schrijven waar ik mijzelf in terug kan vinden. Kortom, ik ben erg tevreden.”

Amber | Kandidaat ontwikkel-assessment schoolleider | STEV

Ontwikkel Assessment

“Ik kwam via mijn werkgever in aanraking met Dé Nova voor een assessment om mijzelf verder te ontwikkelen als vestigingsmanager. Vanaf de aanmelding tot en met de eindbespreking over mijn assessment ben ik erg warm opgevangen en goed begeleid. De professionaliteit, het vakmanschap en de passie om mij verder te ontwikkelen gaf mij een heel warm gevoel. Er werd heel uitgebreid gekeken naar mij als persoon en naar mijn competenties. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen in mijn ontwikkelpunten. Daarnaast werd er een uitgebreid rapport over mij geschreven, dat mij veel zelfvertrouwen heeft gegeven. Dé Nova heeft mij zeker verder gebracht in mijn carrière!”

Jacco | Ontwikkelassessment van recruiter naar vestigingsmanager | Wolfram Chain

Ontwikkel Assessment

Ik vind het razend knap, dat De Nova in 4 uur tijd een beeld van mij weet te neer te zetten, waar ik mijzelf echt in herken. Het diepte-interview was voor mij de kers op de taart. Tijdens dit interview kreeg ik meer inzicht in mijn drijfveren en leiderschapsstijlen en werd meer duidelijk waar mijn ontwikkelpunten lagen. Dit vooral door de verdiepende vragen en laagdrempelige houding van de assessor.

Rynco Pierik | Kandidaat ontwikkel-assessment schoolleider | Basisschool De Wildemaet | Stichting PCPO De Meent

Ontwikkel Assessment

De casus in het rollenspel kwam heel dicht bij hetgeen we hadden besproken in de benoemingsadviescommissie gesprekken. Deze was helder en zeker passend in de dagelijkse werkelijkheid van het functioneren en handelen van een schoolleider/ directeur. Ik werd goed voorbereid en op mijn gemak gesteld. De acteur was goed en dat hielp bij het oplossen van de casus. Met name de reflectie maakt dat ik hieruit mooie leerpunten heb gehaald en nieuwe inzichten heb gekregen.

Bas van Meerveld | Kandidaat ontwikkel-assessment schoolleider | Willibrordusschool | Stichting SKO De Streek

Ontwikkelassessment

“Ik heb een erg positieve assessment ervaring opgedaan bij Dé Nova. Ik zou dit meer mensen gunnen, het is echt een fijne spiegel. Ik heb mezelf kunnen laten zien in wie ik ben, in wat ik kan en waarin ik verder kan/mag groeien. Bedankt!

Anoniem | Deelnemer ontwikkelassessment

Interim Learning & Development

“De indruk die Claire Huggers van Dé Nova heeft achter gelaten is meer dan positief. In een jaar tijd heeft ze zich sterk ontwikkeld. Van meewerken aan het programma Technisch Vakmanschap door het ontwikkelen van een basisopleiding voor Baan tot drijvende kracht voor de uitvoering van de pilot ervan en het creëren van een basis voor de kopopleidingen. Als projectmanager is het heel fijn als iemand vooruit meedenkt en op het juiste moment met een scherp voorstel met een scherp voorstel komt voor de volgende stap.
Naast gestructureerd zijn is ze minstens zo flexibel waarin ze anticipeert op plotselinge omstandigheden. Ik heb veel vertrouwen in Claire en ze is een aanwinst voor in de toekomst. “

Sander Slagboom | Projectmanager opleidingen | Technisch Vakmanschap Railcenter

Online Leerinterventies

“Ik vind dat jullie dit leerprogramma “Baanafspraken” (via games) voor ons allen heel goed en interessant aangepakt hebben. Ik werd echt getriggerd om steeds maar door en weer door te gaan en heb mijn kennis over dat onderwerp vergaand kunnen uitbouwen.”

Marion | Deelnemer leerlijn Wet Banenafspraak | Den Haag Werkt

Online Leerinterventies

“Samenwerken met Dé Nova is een feestje! Ze zijn accuraat en nauwkeurig en denken goed mee met de opdrachtgever. De geleverde producten zijn van hoge kwaliteit. Een hele betrouwbare partij om een opdracht aan te verstrekken.”

Edith | Adviseur Leren & Ontwikkelen | Gemeente Den Haag

Ons Trainingsaanbod

“Heel veel dank voor de fijne lessen, jouw stijl als docent sprak me enorm aan. Rust, flexibel, duidelijk en altijd in voor een grapje en gezelligheid. Dit kon ik wel waarderen. Super gedaan!

Anoniem | Deelnemer Summerschool | Elan Training

Duo-Coaching

Dit coachtraject hebben we gevolgd als opvolging nadat we een beiden een ontwikkel-assessment hadden gedaan gericht op ons duo-schoolleiderschap. Henk in de functie van schoolleider en Marlous in de functie van adjunct-schoolleider. Ik heb het coachtraject door Havva Jongen van Dé Nova als erg prettig ervaren. Er werd ingesprongen op zaken, die op dat moment echt aan de orde zijn. Ik voelde mij veilig. Het gaat om mij en ik werd echt gezien.

Marlous Renaud | Adjunct-schooldirecteur |
De Lelie, Stichting EduCare

Veerkrachtig zijn en blijven

Ik heb het begeleidingsgesprek als erg prettig ervaren. Ik ging er heel neutraal in en had nog niet eerder zo’n gesprek gehad. Ik ben door dit gesprek meer bewust geworden van de keuzes die ik heb te maken om dit mooie vak als leerkracht binnen het speciaal onderwijs vol te blijven houden. En om de balans te vinden tussen thuis en werk. Ik ben heel tevreden over de inzichten die de vragenlijst en het begeleidingsgesprek mij heeft opgeleverd. Het gesprek was vooral echt heel fijn.

Anoniem | Leerkracht Speciaal Onderwijs |
Koningin Emmaschool | Stichting EduCare