Dé Nova Learning

Mijlpalen

Klanten

Een greep uit Dé Nova’s klanten.

Opleiding en training

Overheid

Zakelijk

Opleiding en training

Overheid

Zakelijk

Overig

Partners

Dé Nova heeft al met veel andere mooie bedrijven mogen samenwerken.

Referenties

Ability Assessment

“Claire heb ik mogen ervaren als een buitengewoon plezierige, empathische en kundige professional. Ze komt bijzonder prettig & relaxed over en heeft een grote kwaliteit & talent om je op je gemak te stellen wanneer de opstart minder vlot verloopt dan verwacht en in mijn geval examenvrees weer even de kop op steekt. Ook tijdens het assessment houdt ze de vinger aan de pols en loodst je vrijwel moeiteloos door het gehele proces heen. Ze deelt ook mee in de vreugde wanneer het assessment succesvol wordt afgesloten. Een absolute 10+ voor Claire.”

Jurgen | Kandidaat ability-assessment jobcoach | Gemeente Rotterdam

Selectie Assessment

“Dé Nova biedt prachtige pakketten aan om zowel je intelligentie- en persoonlijkheid te evalueren m.b.v. op maat gemaakte assessments. Die worden uiteraard weer tegenover een competentieprofiel aangehouden met een bijgevoegde en zeer nuttige 1 op 1 interview. De bevindingen worden netjes in kaart gebracht en middels een rapport gepresenteerd. Goede begeleiding met prachtige inzichten waaruit concrete verbeterpunten naar voren gehaald kunnen worden om aan te werken!”

Zaheb | Kandidaat selectie-assessment vestigingsmanager | Pro Industry Haarlem

Ontwikkel Assessment

“Dé Nova neemt de tijd om goed met je in gesprek te gaan. Ze gaan zeer vakkundig te werk en bekijken jou als persoon objectief. Zonder een oordeel te vellen benoemen zij kwaliteiten en worden concrete ontwikkelpunten aangedragen. Ik ben daarom erg tevreden over de wijze waarop Dé Nova het assessment met mij heeft doorlopen. Ik heb mijzelf goed kunnen laten zien en door de manier van vraagstelling hebben zij een duidelijk rapport kunnen schrijven waar ik mijzelf in terug kan vinden. Kortom, ik ben erg tevreden.”

Amber | Kandidaat ontwikkel-assessment schoolleider | STEV

Ontwikkel Assessment

“Ik kwam via mijn werkgever in aanraking met Dé Nova voor een assessment om mijzelf verder te ontwikkelen als vestigingsmanager. Vanaf de aanmelding tot en met de eindbespreking over mijn assessment ben ik erg warm opgevangen en goed begeleid. De professionaliteit, het vakmanschap en de passie om mij verder te ontwikkelen gaf mij een heel warm gevoel. Er werd heel uitgebreid gekeken naar mij als persoon en naar mijn competenties. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen in mijn ontwikkelpunten. Daarnaast werd er een uitgebreid rapport over mij geschreven, dat mij veel zelfvertrouwen heeft gegeven. Dé Nova heeft mij zeker verder gebracht in mijn carrière!”

Jacco | Ontwikkelassessment van recruiter naar vestigingsmanager | Wolfram Chain

Ontwikkelassessment

“Ik heb een erg positieve assessment ervaring opgedaan bij Dé Nova. Ik zou dit meer mensen gunnen, het is echt een fijne spiegel. Ik heb mezelf kunnen laten zien in wie ik ben, in wat ik kan en waarin ik verder kan/mag groeien. Bedankt!

Anoniem | Deelnemer ontwikkelassessment |

Online Leerinterventies

“Ik vind dat jullie dit leerprogramma “Baanafspraken” (via games) voor ons allen heel goed en interessant aangepakt hebben. Ik werd echt getriggerd om steeds maar door en weer door te gaan en heb mijn kennis over dat onderwerp vergaand kunnen uitbouwen.”

Marion | Deelnemer leerlijn Wet Banenafspraak | Den Haag Werkt

Online Leerinterventies

“Samenwerken met Dé Nova is een feestje! Ze zijn accuraat en nauwkeurig en denken goed mee met de opdrachtgever. De geleverde producten zijn van hoge kwaliteit. Een hele betrouwbare partij om een opdracht aan te verstrekken.”

Edith | Adviseur Leren & Ontwikkelen | Gemeente Den Haag

Ons Trainingsaanbod

“Heel veel dank voor de fijne lessen, jouw stijl als docent sprak me enorm aan. Rust, flexibel, duidelijk en altijd in voor een grapje en gezelligheid. Dit kon ik wel waarderen. Super gedaan!

Anoniem | Deelnemer Summerschool | Elan Training