Dé Nova Learning

Vitaliteitscoaching

Omgaan met emoties, prikkels en druk

Plannen en prioriteren

Zelfevaluatie

Inzicht in je beweeg-, voedings- en slaappatroon

Van gewoontegedrag naar gewenst gedrag

Focus en concentratie

Tijdens vitaliteitscoaching richten we ons op jouw energie & gezondheid om vitaal te kunnen leven en te werken. We kijken daarbij niet alleen naar je fysieke gezondheid en levensstijl, zoals voeding, slaap en beweging, maar ook naar je mentale gezondheid, zoals positief denken, grenzen stellen, je energiebalans bewaken en werken & leven vanuit je drijfveren.  

Samen gaan we aan de slag om structurele verandering in je (gewoonte)gedrag te realiseren! We focussen ons daarom tijdens deze coaching op het ontwikkelen van je executieve functies. Dit zijn alle regelfuncties van de hersenen, die essentieel zijn voor het realiseren van doelgericht en aangepast gedrag. Denk aan: focussen, emotie-regulatie, plannen, omgaan met werkdruk, deadlines halen en prioriteiten stellen.  

Door je executieve functies te versterken ben je beter in staat je gewenste gedrag te realiseren om een gezonde levens- en werkstijl te kunnen hanteren! Hierdoor voel je je je vitaler, ervaar je meer balans en sta je weer met plezier en energie in het leven.  

Een traject bestaat in de regel uit een intakegesprek, inzet van vragenlijsten / tests en 8 coach sessies met een tussentijdse- en eindevaluatie. De duur van het gehele coachtraject beslaat 5 tot 6 maanden.  

Vitaliteitscoaching

Praktische Informatie

Locatie

De vitaliteitscoaching vindt plaats op ons kantoor, online of in de natuur (wandelcoaching). Hierover maak je afspraken met je coach. 

De coaching vindt doorgaans plaats tijdens kantooruren, maar er zijn in overleg ook mogelijkheden in de avond.  

Tarieven

Zakelijk: €125,- p/u
Particulier: €100,- p/u

Inzet relevante vragenlijsten/ tests met rapportage is fixed price €150,-

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Havva Jongen, Directeur Dé Nova.

Tel: +31 6-24851295

E-mail: havva@denovalearning.nl