Dé Nova Learning

Werken bij Dé Nova

Waar kom je te werken

Wie zijn wij?

Bij Dé Nova moedigen we medewerkers en organisaties aan te denken in nieuwe mogelijkheden en bieden we handvatten daarnaar te kunnen handelen. Dé Nova draagt bij aan een wereld waarin eenieder werkplezier ervaart, de mogelijkheid heeft zijn talenten in te zetten en persoonlijk & professioneel kan groeien. Gedreven door de kernwaarden aandachtig, inspirerend, deskundig en bevlogen, stimuleren wij medewerkers en teams stappen te laten zetten buiten hun comfort zone, met de inzet van assessment, learning en coaching oplossingen. Ook bieden we onze expertise aan in projectvorm of op interim-basis.

Hoewel we bij Dé Nova onze diensten hebben verdeeld over drie divisies: assessment, learning en coaching, geloven wij in de kracht van een integrale benadering.  Daarbij benutten we de inzichten uit assessments en vragenlijsten, om een maatwerk leer- en/of coachtraject te bieden dat naadloos aansluit op de medewerker of organisatie in kwestie. 

Waar kom je te werken?

Het vaste team van Dé Nova bestaat uit vier enthousiaste en deskundige Assessment & Learning consultants met een achtergrond in onderwijskunde, coaching en/of arbeids- en organisatiepsychologie, al dan niet gecombineerd met een trainersopleiding of lesbevoegdheid, een office manager, een Team Manager en Directeur. Daarnaast werken we met een grote flexibele schil aan ZZP-ers, die elk hun eigen expertise met zich meebrengen en hebben we regelmatig werkstudenten vanuit de opleidingen Onderwijskunde of A&O psychologie. Ons kantoor zit in The Life Building in Utrecht Papendorp. We werken deels vanuit kantoor, deels vanuit huis en bij de klant. Op deze manier heb je een lekker dynamische werkweek met zowel tijd voor focus, als tijd voor persoonlijk contact met klanten en collega ‘s.  

Meer informatie?

Wil je meer informatie, neem dan contact op met onze directrice Havva Jongen via 06 24 85 12 95, of stuur een mail naarinfo@denovalearning.nl