Dé Nova Learning

Empowerment
Coaching

Zelfinzicht en eigen regie

Zelfcompassie

Levenslijn en identiteit

Persoonlijke effectiviteit met zelfvertrouwen

Van belemmerende naar helpende overtuigingen

Vrij van (faal)angst

In dit coachtraject richten we ons op de rode draad in jouw leven om meer zelfinzicht te krijgen. We starten met een levenslijn- en biografieopdracht om te achterhalen hoe jouw identiteit is gevormd en hoe jij hier invloed op kunt uitoefenen. Hoe beter je in staat bent in het herkennen van je gedragspatronen, je sterke punten en minder sterke kanten (je belemmerende overtuigingen) hoe beter je de regie kunt pakken in lijn met je (leer)doelen.  

Samen bepalen we welke helpende overtuigingen jij op dit moment nodig hebt om een ontwikkeling te kunnen doormaken in je levens- en loopbaan. Jij kiest wie je bent! We oefenen om deze te verstevigen. Als je vanuit helpende overtuigingen kunt leven, ben je persoonlijk effectiever en kun je handelen uit zelfvertrouwen. Gebruik maken van de aantrekkingskracht van affirmeren en visualiseren komen hierbij aan bod.   

(Faal)angsten gaan we aan door middel van exposure oefeningen. Ook piekergedachten, nachtmerries of traumatische ervaringen pakken we aan door gericht te oefenen met de nare beelden en de intensiteit van de emoties, die dit oproept. Je leert tot slot meer compassie te hebben voor jezelf, te handelen vanuit zelfliefde en zegt jouw interne saboteur gedag. 

Een traject bestaat in de regel uit een intakegesprek, inzet van vragenlijsten / tests en 8 coach sessies met een tussentijdse- en eindevaluatie. De duur van het gehele coachtraject beslaat 5 tot 6 maanden.  

Praktische Informatie

Locatie

De coaching vindt plaats op ons kantoor, online of in de natuur (wandelcoaching). Hierover maak je afspraken met je coach. 

De coaching vindt doorgaans plaats tijdens kantooruren, maar er zijn in overleg ook mogelijkheden in de avond.  

Tarieven

Zakelijk: €125,- p/u
Particulier: €100,- p/u

Inzet relevante vragenlijsten/ tests met rapportage is fixed price €150,-

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Havva Jongen, Directeur Dé Nova.

Tel: +31 6-24851295

E-mail: havva@denovalearning.nl