Dé Nova Learning

E- Assessment

“Vergroot de vijver waaruit je vist”

Overweeg je assessments in te zetten, zonder dat je gelijk een heel uitgebreid programma wilt? Wil je snel zicht op de voordelen van wat een assessment bieden kan? Dan is het e-assessment bij uitstek geschikt! Het e-assessment is makkelijk te organiseren en gunstig in prijs. Daarnaast word je door ons getraind in de interpretatie van de uitkomsten. Hierdoor kan management of HR het e-assessment goed gebruiken als basis voor bijv. een tweede sollicitatiegesprek. Dé Nova kijkt met jou samen naar de inzet van de juiste tests en de interpretatie daarvan, zodat op basis daarvan juiste beslissingen kunnen worden gemaakt.

Wanneer een e-assessment?

Het voordeel van een e-assessment is dat de tests snel en efficiënt kunnen worden afgenomen zonder dat er fysieke aanwezigheid nodig is. Met ons e-assessment kun je de ‘kaf van het koren scheiden’ en ‘de vijver waaruit je vist vergroten’. Door samen te bepalen wat de minimale eisen zijn waaraan een medewerker moet voldoen en verder te kijken dan alleen de juiste diploma’s haal je de juiste mensen binnen. Kortom het is een laagdrempelige manier om snel zicht te krijgen op de geschiktheid en ontwikkelpunten van medewerkers.

Hoe werkt het e-assessment?

Het e-assessment bij Dé Nova bestaat uit verschillende online tests die door de medewerker ingevuld worden. De resultaten worden vervolgens automatisch verwerkt en geanalyseerd in een rapportage met korte conclusie. Het gaat om resultaten ten aanzien van: 

Persoonlijkheidskenmerken

Cognitieve vaardigheden

Drijfveren

Leiderschapsstijlen 

Alleen van toepassing bij leidinggevende posities

Specifieke ervaring en deskundigheid 

Dé Nova is bijzonder ervaren in het afnemen van e-assessments voor sectoren en functies in het onderwijs (leerkrachten, docenten), sales (accountmanagers), gemeenten en zorg. Het e-assessment is bovendien geschikt voor medewerkers die solliciteren als zij-instromer 

Ontwikkel-assessment en/of coaching als vervolg

Op basis van de uitkomsten van het e-assessment kan Dé Nova voor de geschikte medewerkers een ontwikkel-deel en/of coachdeel toevoegen aan het e-assessment om hun goed te laten landen in de functie. 

Praktische Informatie

Aanmelding

Wil je een e-assessment aanvragen?  

Mail ons via: assessments@denovalearning.nl en we nemen contact met je op. 

Tarieven

De kosten van een e-assessment zijn vanaf € 495,-  

 Als je meerdere e-assessments per jaar wilt afnemen, dan zijn onze staffels ook interessant.  

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Havva Jongen, Directeur Dé Nova.

Tel: +31 6-24851295

E-mail: havva@denovalearning.nl  

Ook kun je onze flyer e-assessment downloaden! 

Goed voorbereid aan je assessment beginnen?

Wil je de e-assessment flyer ontvangen?