Dé Nova Learning

Jolijne van Prooijen

L&D Consultant, Coach

Ik ben een bevlogen assessment & learning consultant, met ruime onderwijskundige ervaring bij de overheid, in het bedrijfsleven en in het onderwijs. Ik geniet van de afwisseling in mijn werk. Zo houd ik mij graag bezig met organisatieontwikkeling, ontwerp ik (blended) leertrajecten, geef ik trainingen én kan ik individuen ondersteunen met hun talentontwikkeling. Aan mij heb je een enthousiast en kritisch gesprekspartner over leer- en ontwikkelvraagstukken, met een relatiegerichte en praktische benadering. 

Mijn doel is om samen met opdrachtgevers, inhoudsexperts en andere betrokkenen kwalitatieve leeroplossingen te maken waarbij mensen het beste in zichzelf naar boven kunnen halen en hiervan de vruchten kunnen plukken in hun dagelijkse praktijk. Leeroplossingen die begrijpelijk zijn, uitdagen tot actief leren, en waarbij oog is voor talentontwikkeling en persoonlijke excellentie, daar sta ik voor! 

Wil jij kennismaken of eens sparren over een (onderwijskundig) vraagstuk? Neem contact met mij op voor een kop koffie en een leuk gesprek!