Dé Nova Learning

Lara van Strien

L&D Consultant, Assessmentpsycholoog

Na  het afronden van de masteropleiding Arbeid- en Organisatiepsychologie (UvA)  ben ik werkzaam als Assessment & Learning consultant bij Dé Nova. Daarvoor heb ik ook mijn stageopdracht bij Dé Nova gedaan.  

De kennis vanuit mijn masterspecialisatie, Coaching and Vitality in organizations, zet ik graag in om medewerkers en organisaties te ondersteunen in het vergroten van hun duurzame inzetbaarheid en werkgeluk.  

Mijn coaching- en trainingservaring gebruik ik graag om vanuit een mensgerichte houding individuen en teams te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik maak daarbij graag gebruik van mijn goede luistervaardigheid en groot empathisch vermogen.

Ik ben erg gemotiveerd om onze tijd, waarvan een groot deel opgaat aan werk, zo positief en productief mogelijk in te vullen; hier wil ik een bijdrage aan leveren voor mijzelf als voor anderen! 

Wil jij doorpraten over het stimuleren van duurzame inzetbaarheid in je organisatie met aandacht voor vitaliteit en werkgeluk? Neem dan contact met mij op voor een luisterend oor!