Dé Nova Learning

Michelle Brand

L&D Consultant

Continu verbeteren en leren staan bij mij centraal. In mijn werk ben ik kritisch en neem ik de tijd om te luisteren naar de behoefte binnen de organisatie. Ik beweeg mij makkelijk op verschillende organisatieniveaus en zoek actief de samenwerking met stakeholders en andere betrokkenen. In co-creatie met de organisatie kijk ik of de leeroplossing aansluit bij de strategie, doelen en het beleid van de organisatie. Het liefste werk ik aan blended leeroplossingen om het beoogde leerdoel te kunnen behalen.

Door mijn analytische vermogen leg ik snel verbindingen en kan ik de complexe processen, structuren en behoeften van de organisatie doortasten. Ik streef ernaar om de transfer van het leren op een creatieve manier over te brengen waardoor dit direct op de werkvloer toegepast kan worden. Met als resultaat dat de leeroplossing voor zowel de lerende als de organisatie passend is.

In mijn werk ben ik nieuwsgierig en door goed te luisteren naar de behoeftes, zorg ik ervoor dat de leeroplossingen aansluiten bij de doelgroep. Door mijn ondernemende karakter staan uitdagingen mij niet in de weg en pak ik deze met beide handen aan. Wat mij drijft is werknemers te helpen om hun werk met meer succes en resultaat te kunnen doen en de organisatie te ontlasten in het goed opleiden van hun werknemers.