Dé Nova Learning

Partners

"Samen bereik je meer dan alleen"

Een greep uit de partners waar Dé Nova mee samenwerkt:

Elan Training is een specialistische opleider in de re-integratiebranche. Elan Training is de marktleider op het gebied van de erkende jobcoachopleiding en biedt daarnaast (gecertificeerde) opleidingen aan tot loopbaancoach en klantmanager. Wij leveren bij Elan Training een bijdrage aan: de kwaliteitszorg (accreditatie) van hun opleidingsaanbod, onderwijskundige ondersteuning bij de ontwikkeling van nieuw aanbod, het blended maken van bestaand aanbod, de afname van ability assessments bij potentiële studenten, en de inzet van trainers voor de loopbaancoach opleiding. Daarnaast trekken we samen op bij het ontwikkelen en uitvoeren van maatwerk opleidingsvraagstukken. Onze samenwerking dateert al vanaf 2013 sinds de oprichting van Dé Nova.
Sendiri is een onderwijskundig bureau, dat gespecialiseerd is in online leren. Sendiri beschikt over ruime ervaring in het ontwikkelen van verschillende online leerinventies, zoals: e-learning programma’s, blended opleidingen, games, en de inrichting van interactieve, online leeromgevingen. Wij hebben met Sendiri een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van diverse e-learning modules voor verschillende overheidsinstanties. O.a. de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), en Immigratie – en Naturalisatiedienst (IND). Samen met onze partner Sendiri hebben wij ook de Online Leren Academie (onlineleren.nl) opgezet. De Online Leren Academie leert professionals hoe ze e-learning en blended leertrajecten effectief kunnen ontwerpen en ontwikkelen.
Pro Industry is een specialistisch uitzendbureau in de procestechniek. Pro Industry bemiddelt in vacatures zoals; (proces)operator, productiemedewerker, voorman en monteur. Pro Industry is landelijk georganiseerd in regionale vestigingen. Een vestiging bestaat uit een aantal (senior) recruiters/accountmanagers, aangestuurd door een vestigingsmanager en bijgestaan door een sales accountmanager in de buitendienst. Wij leveren een bijdrage aan de uitvoering van selectie-assessments voor deze verschillende interne functies. Jaarlijks verzorgen wij gemiddeld 30 assessments voor Pro Industry. Naast selectie-assessments voor nieuwe medewerkers, kan het ook gaan om ontwikkel-assessments voor medewerkers van Pro Industry, die een volgende loopbaanstap willen zetten binnen de organisatie. Naast dat we partner van Pro Industry zijn op het gebied van assessments, denken wij met hen mee over de integratie van hun HR beoordelingscyclus in het opleidings- en mobiliteitsplan.
Het Onderwijsbureau B.V. ondersteunt het formele onderwijs met werving & selectie van (interim) onderwijsprofessionals, onderwijsadvies en trainingen. Het Onderwijsbureau B.V. laat scholen ontdekken hoe zij vanuit eigen kracht waarde kunnen toevoegen aan het onderwijs, waarbij persoonlijk leiderschap van de onderwijsprofessionals een belangrijke plek inneemt. Wij leveren een bijdrage aan de inzet van assessments in hun werving & selectie trajecten. Het gaat hierbij voornamelijk om de functies van bestuurder, schooldirecteur, teamleider, HR adviseur en intern begeleider. Jaarlijks verzorgen wij ongeveer zo’n 30 selectie- en ontwikkel-assessments voor de klanten van Het Onderwijsbureau B.V. Daarnaast voeren wij ook de assessments uit voor nieuwe medewerkers van Het Onderwijsbureau B.V. Het gaat dan voornamelijk om de functies van werving & selectie-adviseur en interim adviseur-schoolleiders.
GITP is specialist in Talent Intelligence. GITP biedt wetenschappelijk onderbouwde digital assessment- en analytic tools. Wij zetten diverse digitale tests en vragenlijsten in, die ontwikkeld zijn door GITP en positief beoordeeld zijn door de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN). Deze digitale tests en vragenlijsten bieden ons een belangrijke theoretische basis voor het beoordelen van iemands persoonlijkheid, cognitief vermogen, drijfveren en ontwikkelbaarheid van competenties. Wij zetten jaarlijks ongeveer 50-60 test tools in van GITP. Deze gebruiken wij binnen onze selectie-, ontwikkel-, en loopbaanassessments, daarnaast ook in onze coach- en learning trajecten als verdiepende analyse tool ten gunste van het individuele of groepsgewijze leertraject.