Dé Nova Learning

Partners

"Samen bereik je meer dan alleen"

Een greep uit de partners waar Dé Nova mee samenwerkt:

Het Onderwijsbureau B.V. ondersteunt het formele onderwijs met werving & selectie van (interim) onderwijsprofessionals, onderwijsadvies en trainingen. Het Onderwijsbureau B.V. laat scholen ontdekken hoe zij vanuit eigen kracht waarde kunnen toevoegen aan het onderwijs, waarbij persoonlijk leiderschap van de onderwijsprofessionals een belangrijke plek inneemt. Wij leveren een bijdrage aan de inzet van assessments in hun werving & selectie trajecten. Het gaat hierbij voornamelijk om de functies van bestuurder, schooldirecteur, teamleider, HR adviseur en intern begeleider. Jaarlijks verzorgen wij ongeveer zo’n 30 selectie- en ontwikkel-assessments voor de klanten van Het Onderwijsbureau B.V. Daarnaast voeren wij ook de assessments uit voor nieuwe medewerkers van Het Onderwijsbureau B.V. Het gaat dan voornamelijk om de functies van werving & selectie-adviseur en interim adviseur-schoolleiders.
GITP is specialist in Talent Intelligence. GITP biedt wetenschappelijk onderbouwde digital assessment- en analytic tools. Wij zetten diverse digitale tests en vragenlijsten in, die ontwikkeld zijn door GITP en positief beoordeeld zijn door de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN). Deze digitale tests en vragenlijsten bieden ons een belangrijke theoretische basis voor het beoordelen van iemands persoonlijkheid, cognitief vermogen, drijfveren en ontwikkelbaarheid van competenties. Wij zetten jaarlijks ongeveer 50-60 test tools in van GITP. Deze gebruiken wij binnen onze selectie-, ontwikkel-, en loopbaanassessments, daarnaast ook in onze coach- en learning trajecten als verdiepende analyse tool ten gunste van het individuele of groepsgewijze leertraject.
Elan Training is een specialistische opleider in de re-integratiebranche. Elan Training is de marktleider op het gebied van de erkende jobcoachopleiding en biedt daarnaast (gecertificeerde) opleidingen aan tot loopbaancoach en klantmanager. Wij leveren bij Elan Training een bijdrage aan: de kwaliteitszorg (accreditatie) van hun opleidingsaanbod, onderwijskundige ondersteuning bij de ontwikkeling van nieuw aanbod, het blended maken van bestaand aanbod, de afname van ability assessments bij potentiële studenten, en de inzet van trainers voor de loopbaancoach opleiding. Daarnaast trekken we samen op bij het ontwikkelen en uitvoeren van maatwerk opleidingsvraagstukken. Onze samenwerking dateert al vanaf 2013 sinds de oprichting van Dé Nova.

Reyald Bogerd van Via-Media

Ron Sierat van oamkb

Thamara van Meeteren – Molenaar van Mara Branding & Design