Dé Nova Learning

Anne-Lise Kamphuis

Kwaliteitszorg Adviseur

Ik heb een achtergrond in sociale wetenschappen en ruime ervaring als onderzoeker, hogeschooldocent en adviseur onderwijsbeleid en kwaliteitszorg.

Als NVAO-gecertificeerd secretaris begeleid ik opleidingsaccreditaties, Instellingstoetsen Kwaliteitszorg (ITK) en midterm-reviews in het hoger onderwijs. In het mbo ben ik als secretaris betrokken bij instellingsdialogen van het Kwaliteitsnetwerk mbo. Ook ben ik lid van de Commissie Kwaliteit van NCP NLQF.

Daarnaast begeleid ik opleidingen in de voorbereiding naar visitaties en audits toe en adviseer ik instellingen over het optimaliseren van de kwaliteitscyclus. Ook heb ik onderzoeken uitgevoerd die inzicht geven in de onderwijskwaliteit, zoals alumni- en werkveldonderzoek en curriculum-evaluaties.

Tot slot heb ik als onderwijsontwikkelaar verschillende bachelor- en mastermodules ontwikkeld voor geaccrediteerd onderwijs.

Ik ben een flexibele, betrokken en betrouwbare professional die gedegen werk levert.