Dé Nova Learning

Colette van den Adel

Onderwijskundige, Kwaliteitszorg Adviseur

Mijn studie Nederlandse taal- en letterkunde stond voor een groot deel in het teken van onderwijskunde en dat is in mijn werkervaring zo gebleven. Ik heb ruime ervaring in onderwijsland en dat altijd goed kunnen combineren met mijn taalkundige vaardigheden. Zo schrijf ik graag artikelen en (digitaal) lesmateriaal, maar heb ik de afgelopen jaren ook veel ervaring opgebouwd met opleidingsontwikkeling. Door samen te werken met het werkveld en deskundigen uit de praktijk probeer ik onderwijs nog relevanter en marktgerichter te maken, maar ook een bijdrage te leveren aan het leerwegonafhankelijk maken van onderwijs en nieuwe ontwikkelmogelijkheden voor professionals.

Mijn doel is om op een pragmatische en resultaatgerichte manier mijn onderwijservaring in te zetten in verschillende organisaties. Die afwisseling houdt het voor mij uitdagend en interessant!