Dé Nova Learning

Havva Jongen

Directeur, Assessment & Learning Manager

In 2013 ben ik Dé Nova – Assessment & Learning gestart vanuit mijn ambitie om mijn holistische visie op beoordelen & ontwikkelen op de kaart te zetten. Ik wilde graag de vrijheid hebben om mijn opleidingsachtergrond en werkervaring in Onderwijskunde en Arbeids- en Organisatiepsychologie te verbinden en uit te werken in onze diensten. Ik heb tijdens mijn loopbaan ervaring opgedaan als assessmentpsycholoog, opleidingsadviseur, docent/ trainer, loopbaancoach, adviseur kwaliteitszorg en opleidingsmanager.

Mijn doel is een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisatie vanuit de kern dat je mag zijn wie je bent en talentvol bent, er een plek is voor iedereen, dat alles mogelijk is, en dat het werk een plek moet zijn waar je wordt gezien en mag leren & groeien.

Elke dag bouw ik met veel plezier aan Dé Nova, om assessment & learning vanuit een holistisch visie bij elkaar te brengen, mensen & organisaties hierbij te ondersteunen en mijn team te empoweren. Mijn team werkt vanuit ‘practice what you preach’. Bij Dé Nova kun je daarom rekenen op de aandacht, deskundigheid, bevlogenheid en inspiratie van ons als lerende professionals.

Wil je eens uitwisselen over een beoordelings- of opleidingsvraagstuk en daarbij nieuwe oplossingen verkennen, neem dan contact met me op!