Dé Nova Learning

Jennifer Seldenrijk

L&D Consultant, Trainer

Leren en ontwikkelen is mijn passie en ik raak er zelden over uitgepraat! Het zorgt ervoor dat ik opgewekt en positief ben. Anderen omschrijven mij ook als iemand die enthousiast, gedreven en sociaal is. Daarnaast heb ik een frisse blik en durf buiten de gebaande paden te kijken. Ik kan recht op mijn doel afgaan maar zeker binnen ons vakgebied vind ik het belangrijk om de aansluiting met de wensen, verlangens (en zorgen) van mensen om me heen te kennen. Ik zoek de grens op en help anderen om te groeien!

Mijn achtergrond in organisatiekunde en HRD zorgt ervoor dat ik organisaties goed kan ondersteunen bij heel diverse leervraagstukken. Ik wil altijd graag de vraag achter de vraag weten om zo echt tot de kern te komen en zo het verschil te maken. Ik ben breed inzetbaar als het gaat om L&D vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen (modulaire) leerlijnen, (interne) expertpool of inkoop/beoordeling van leeraanbod.

Daarnaast heb ik ervaring op het gebied van de onderwijskundige expertisegebieden: (modulaire) leerlijnen ontwerpen, leersystemen (LMS/LXP), ontwerpen van creatieve leerinterventies / werkvormen, effectmetingen, coaching & training, beoordelingskaders ontwikkelen, feedbackloops inrichten, inkoop van leerinterventies, expertpools inrichten.