Dé Nova Learning

Jim van Hulst

L&D Consultant, L&D Manager

Een senior professional met meer dan 30 jaar internationale ervaring binnen HR, talent management, change management, leiderschapsontwikkeling binnen de organisatiegebieden consulting, finance en technologie. Ik link individuele performance aan organisatiedoelen door gebruik te maken van data en analyse om hiermee rendement op investeringen aan te tonen.  

Mijn academische achtergrond is een combinatie van leertechnologie, innovatie, leiderschap, opleidingskunde, coaching en training expertise. 

Als mens word ik gerespecteerd om mijn kwaliteiten als teamspeler. Ik ben zeer ervaren in het leiden van teams, programma’s en budget waarin ik streef naar continue verbetering en verdere ontwikkeling. Tevens ben ik een veelgevraagd spreker en schrijver van diverse artikelen.