Dé Nova Learning

Jolanda van Brunschot

L&D Consultant

Binden, empoweren en bevlogen teams realiseren, dit doe ik door mijn kracht ‘het versterken van organisaties door de mens centraal te stellen’ in te zetten. Ik ben geïnteresseerd in de kernvraag: ‘Wat hebben medewerkers nodig om goed hun werk te kunnen doen?’ Als opleider en coach ontwikkel ik daarvoor het liefste maatwerk.

Ik ben mijn loopbaan gestart bij een groot commercieel consultancy bureau waarna ik diverse opdrachten heb uitgevoerd bij grote organisaties in de (semi) publieke sector. Ik heb een energieke en enthousiaste persoonlijkheid. Aansturen op draagvlak, betrokkenheid en een gevoel van eigenaarschap bij medewerkers is voor mij van essentieel belang om collega’s te binden en met passie hun rol te laten vervullen. Ik heb mij de laatste jaren ook gespecialiseerd in Scrum en DevOps.

Je kunt aan mij denken in de rollen van coach, opleider en adviseur voor diverse organisaties, waarbij ik aan de slag ga met afdelingen, teams en individuen om hun ontwikkeling naar een hoger plan te tillen. Hierbij creëer ik samen met hen momenten om te reflecteren en kennis en expertise met elkaar te delen.  Zo zorgen we er samen voor dat er verbinding en ruimte ontstaat voor gedragen innovatie en verandering.