Dé Nova Learning

Klasina Verbeek

Marketing & Communicatie medewerker

Enthousiast, empathisch en een hoofd vol creatieve ideeën. Ik denk graag met je mee om woorden in beeld te brengen. Bij Dé Nova werk ik als marketing en multimedia designer, waarbij ik met visualisaties help om onze boodschap als organisatie te verduidelijken. Daarnaast volg ik deeltijd de HBO-studie Communicatie & Multimedia Design aan de HAN. Ik heb mij gespecialiseerd in de richting experience design. Deze vorm van ontwerp gaat over het ervaren van een idee of ontwerp met behulp van storytelling of spelelementen. Als ontwerper wil ik dat een ontwerp bij de boodschap past, waardoor de boodschap op de beoogde manier wordt begrepen of toegepast.

Mijn passie is om impact te maken met mijn ideeën en ontwerpen. Ik verlang ernaar dat deze van meerwaarde zijn voor de mensen die er gebruik van maken en het beste in hen naar voren halen. Ik vind het leuk om dit te doen met behulp van verhalen en/of spelmechanieken. Ik heb zelf een bordspellenverzameling waarbij de meest interessante spellen niet alleen leuk zijn, maar ook iets nieuws leren aan de speler. Ik geloof dat mensen sneller leren door het leren leuk te maken. Verhalen, spellen en spelmechanieken kunnen daar zeker bij helpen.

Zit je met een ontwerp uitdaging, waar je graag over wil sparren met een creatieve duizendpoot? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.