Dé Nova Learning

Marianne Linzel

L&D Consultant, L&D Manager

Learning & Development loopt als een rode draad door mijn werkende leven. Een leven-lang-ontwikkelen is een thema dat mij blijft intrigeren. Na de Sportacademie waar ik mijn 1e-graads bevoegdheid haalde, heb ik Rechten gestudeerd. Tijdens mijn Rechtenstudie heb ik op de universiteit gewerkt bij het postdoctoraal onderwijs, waar ik opleidingen voor juristen ontwikkelde. Ik ben een senior professional met een ruime ervaring in Learning & Development, transformaties van teams, change management en talent management. Binnen verschillende bedrijven was ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van leerlijnen met bijbehorende content, van mbo tot postdoctoraal.  

Opdrachten op het gebied van leren & ontwikkelen zijn op mijn lijf geschreven, bijvoorbeeld: leerlijnen ontwikkelen, workshops geven, projecten begeleiden,  onboarding optimaliseren.  

Door mijn jarenlange werk als consultant ben ik ook ervaren in het projectmatig werken, zowel binnen overheden als het bedrijfsleven. Om talent te kunnen begeleiden heb ik ook de post-HBO opleiding Dé Loopbaanopleiding afgesloten.