Dé Nova Learning

Marion Bodenstaff

Onderwijskundige

Als ervaren onderwijskundige heb ik een passie voor het MBO-beroepsonderwijs in brede zin van het woord en voor het economisch administratief opleidingsdomein in het bijzonder. Na mijn HBO commerciële economie, heb ik me middels diverse opleidingen en certificaten van de Master Actief leren (OU), verder ontwikkeld tot onderwijskundig opleidings- en studieadviseur.

Ik heb niet alleen ervaring in het ontwikkelen van MBO kwalificatiedossiers, maar ook in het vertalen daarvan naar (modulaire) onderwijs- en examineringsproducten. Het idee dat het behalen van een diploma zaligmakend is echter allang achterhaald. De arbeidsmarkt is enorm in beweging. Om inzetbaar te zijn én te blijven, is het noodzakelijk dat mensen zich een leven lang blijven ontwikkelen. Voor werkgevers is het belangrijk dat werknemers zich duurzaam ontwikkelen. Als werknemer is het van belang om concurrerend op de arbeidsmarkt te blijven en je verdienvermogen te vergroten. Door een focus op skills en gerichte scholing kunnen meer mensen een duurzame plek op de arbeidsmarkt bemachtigen. Zoekt u een weg in de wirwar van studie en loopbaanmogelijkheden? Ik help u graag op weg.

Ik ben een echte teamplayer en maak makkelijk contact. Zo werk ik graag samen binnen een team met diverse rollen zoals docenten, onderwijskundigen en inhouds-deskundigen met ervaring in de actuele beroepspraktijk. Ik denk graag mee met verbetervoorstellen binnen het onderwijs en kan goed zelfstandig werken. Ik ben resultaatgericht, heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en handel daar dan ook naar.
In mijn vrije tijd ben ik graag aan het wandelen, hardlopen of bezig in de sportschool. Daarnaast houd ik erg van koken en reizen.