Dé Nova Learning

Mirjam Wisselaar

L&D Consultant, Loopbaanadviseur

Na mijn studie Technische Bedrijfskunde, heb ik ruim 15 jaar in verschillende rollen in het bedrijfsleven gewerkt. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waaronder een opleiding tot loopbaanadviseur en Personal Coaching. In de organisaties waar ik werk, neem ik van nature een coachende rol richting mijn collega’s aan: hoe zit je in je werk en hoe zou ik je kunnen helpen? Daarnaast help ik met meedenken bij het vinden van de taken die je graag doet of bij de verkenning van mogelijke andere werkplekken.

In mijn huidige rol als loopbaanadviseur ondersteun ik mijn cliënt in het zoekproces van de ideale werkplekverkenning: Samen onderzoeken we hoe de volgende stap in jouw loopbaan eruitziet. Wat zijn jouw talenten, jouw kernwaarden en waar liggen jouw interesses? En hoe vertaal je die naar een passende baan? We bepalen samen wat er moet gebeuren om die passende baan te vinden. We maken een uitnodigend cv en LinkedIn profiel en ik leer je hoe je jouw netwerk op een slimme manier kunt inzetten.

In mijn begeleiding luister, analyseer en adviseer ik mijn cliënt en geef ik mijn cliënt ook de ruimte om eigen stappen te zetten. Mijn aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Ik word blij als mensen stappen zetten in de persoonlijke, passende richting en ze daarna met plezier aan het werk gaan.