Nieuws

Nieuwe Collega, Eline!

Wij zijn super blij met de komst van Eline Terpstra, onze nieuwe onderwijskundige stagiaire. Ze stelt zichzelf graag aan jullie voor.

Kun je iets vertellen over jezelf?

Hi! Ik ben Eline Terpstra, 26 jaar en woon in Utrecht. Na de pre-master gevolgd te hebben, doe ik op dit moment de master Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht en verwacht aankomende zomer af te studeren. Hiervoor heb ik een heel ander soort studie gedaan, namelijk de Hbo bachelor Interior Design aan de Jan des Bouvrie Academie. Ik kwam erachter dat ik een grote interesse heb in het onderwijs en hoe individuen en organisaties leren en ben zo uiteindelijk bij mijn vervolgstudie Onderwijswetenschappen terecht gekomen. In mijn vrije tijd lees ik graag, ga ik graag naar concerten en festivals, of richt ik om de zoveel tijd mijn kamer weer anders in, iets wat ik toch nog heb overgehouden aan mijn vorige studie.

Hoe ben ik terecht gekomen bij Dé Nova, en wat ga ik doen?

Ik ben bij Dé Nova terecht gekomen doordat ik ze tegen kwam in mijn zoektocht naar een stageplek. De website en de werkzaamheden die zij uitvoeren spraken me gelijk erg aan! Komende tijd zal ik gaan werken aan een intern project gericht op de onboarding van nieuwe medewerkers. Vanuit de visie van Dé Nova is de opdracht om in dit project ook goed te kijken naar de aansluiting van onboarding op de HR processen binnen de organisatie. Denk aan de selectie (sollicitatiegesprekken assessments) en ontwikkeling (ontwikkelgesprekken cyclus en opleiding/training) van medewerkers.

Wat hoop ik te leren bij Dé Nova?

Ik hoop vooral te leren hoe het onderwijswetenschappelijk veld er in de praktijk uit ziet. Op mijn studie leer ik vooral de theorie, en tijdens deze stage hoop ik deze theorie toe te kunnen gaan passen in de praktijk! Ook kijk ik er naar uit om ervaring op te doen in het werken in een dynamisch team in een professionele organisatie.

Wat wil je doen over 5 jaar?

Goeie vraag, ik weet nog niet precies wat ik wil doen over 5 jaar. Ik hoop er tijdens mijn stage ook meer achter te komen waar ik me hierna op zou willen gaan richten qua werk. Ik vind heel erg veel leuk en interessant, en sta open voor veel verschillende ervaringen die ik de komende 5 jaar hoop op te doen! Ik hoop in ieder geval over 5 jaar iets te doen waar ik veel energie en uitdaging uithaal. 

Meer nieuws

Adresgegevens
Van Deventerlaan 31
3528 AG Utrecht

KvK-nummer
58079017

Contactinformatie
+31 6 24 85 12 95
info@denovalearning.nl

BTW-nummer
NL001825843B62

2023 © Dé Nova Assessment & Learning
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Klachtenprocedure | Powered by KrossIT