Nieuws

Een kijkje in ons aanbod: een ontwikkelassessment Schoolleider Primair Onderwijs

Dé Nova zet zich in voor een holistische werkwijze, waarin we graag een inspirator zijn voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Binnen ons aanbod wordt veel gebruik gemaakt van ontwikkelassessments voor Schoolleiders in het primair onderwijs. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan verder! 

Wat is een ontwikkelassessment? 

Elk assessment begint met het maken van online vragenlijsten gericht op cognitie, drijfveren, persoonlijkheid en leiderschapsstijlen. De resultaten van deze testen worden met veel persoonlijke aandacht doorgenomen en verdiept. We gaan in gesprek middels een diepte-interview en meten competenties in een rollenspel met een representatieve casus. We nemen de tijd en aandacht om iemand goed te leren kennen en kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart te brengen. Het persoonlijke, op maat geschreven conclusie- en adviesrapport biedt voor zowel de medewerker als voor de werkgever inzicht en praktische handvatten voor de verdere ontwikkeling.  

Een greep uit de reacties van oud-kandidaten 

  • “Ik vind het razend knap, dat Dé Nova in 4 uur tijd een beeld van mij weet neer te zetten, waar ik mijzelf echt in herken. Het diepte-interview was voor mij de kers op de taart. Tijdens dit interview kreeg ik meer inzicht in mijn drijfveren en leiderschapsstijlen en werd meer duidelijk waar mijn ontwikkelpunten lagen. Dit vooral door de verdiepende vragen en laagdrempelige houding van de assessor.”  
  • “Voor mij was het voorwaardelijk dat ik mocht zijn wie ik ben en dat gevoel heb ik continu gehad. Dat zat in de kleine dingen: het brengen van koffie, het aankijken in de ogen en het stellen van verdiepende vragen waardoor ik verder kon in mijn gedachtegang. Dé Nova heeft me echt gezien in wie ik ben. Ik heb me niet hoeven oppoetsen. Ik ben dankbaar voor de kwaliteit die Dé Nova heeft geleverd!” 
  • “Het assessment bij De Nova voelde als een ontwikkelcadeautje voor mij als schoolleider. Fijn hoe zij mij hierin hebben begeleid en positief kritisch hebben gehandeld om mij te wijzen op wat goed gaat maar mooie leerpunten mee te geven die nodig zijn om nog beter in mijn rol als schoolleider te staan.” 
  • “Ik heb een heel positieve assessment ervaring opgedaan bij Dé Nova. Ik zou dit meer mensen gunnen, want het is echt een hele fijne spiegel. Ik heb mezelf kunnen laten zien in wie ik ben, in wat ik kan en waarin ik verder kan/mag groeien.” 

Trots op deze mooie momenten!  

We zetten ons dagelijks in, vanuit onze kernwaarden ‘aandachtig, inspirerend, deskundig en bevlogen’. We zijn erg blij en trots op dit soort mooie reacties. Dit motiveert ons, om zo veel mogelijk anderen ook deze springplank tot leren te bieden!  

Benieuwd wat we voor jouw organisatie, jouw werknemers of jou als persoon kunnen betekenen? Neem contact met ons op! 

Meer nieuws

Adresgegevens
Van Deventerlaan 31
3528 AG Utrecht

KvK-nummer
58079017

Contactinformatie
+31 6 24 85 12 95
info@denovalearning.nl

BTW-nummer
NL001825843B62

2023 © Dé Nova Assessment & Learning
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Klachtenprocedure | Powered by KrossIT